Ronald van Vliet

Ronald van Vliet

Ronald van VlietIk heb inmiddels  21 jaar werkervaring in  projecten  op het gebied van Utiliteit, Energie en de Infratechniek. Als afgestudeerd ingenieur in de energietechniek van de TH in Rijswijk ben ik, na wat korte projecten via detacheringsbedrijven, bij Priva gestart. Hier als programmeur en in bedrijfsteller van klimaatsystemen voor met name grote kantoorpanden gewerkt.

In 1993 ben ik aan de slag gegaan als werkvoorbereider in de klimaatsystemen en installaties in de utiliteit bij Homij Technische Installaties. In 1995  doorgegroeid naar projectleider in met name de spoorweginfra. Vanaf die tijd ben ik gegrepen door de  Infra Projecten in op en langs de weg en het spoor en in tunnels. In 2001 ben ik aan de slag gegaan bij het ingenieurs bureau Arcadis. In Juli 2007 heb ik Optimus Advisering opgericht, welke veelal werkzaamheden uitvoert in integrale Tunnel- en Wegprojecten zoals te vinden zijn op deze site.

Buiten dat het bovengenoemde werk een hobby is, speel ik graag Saxofoon in een orkest, een feestband en gelegenheidsbandjes. Ik ben sowieso een liefhebber van diverse muziekstijlen. Verder gek op reizen en andere culturen ontmoeten. Als er tijd overblijft speel ik squash en loop hard. Verder ben ik een Bourgondiër en hou ik van het contact met mensen. Ik ben getrouwd en heb twee dochtertjes.

Contact opnemen