Over Ons

Wie zijn wij

Optimus Advisering is een dynamische en innovatieve organisatie en laat zich niet beperken door alleen standaard oplossingen. We zijn gespecialiseerd in infrastructurele-, verkeerskundige- en energievraagstukken. Deze kunnen wij zowel in de ontwerp uitvoering als onderhoudsfase, zelfstandig of adviserend realiseren. Indien nodig realiseren wij een project van het begin tot het eind doordat wij de kennis hebben over de gehele keten van de assets

Optimus Advisering biedt een breed pakket aan diensten. De professionals van Optimus Advisering worden ingezet bij diverse opdrachtgevers op toonaangevende projecten. Onze proffessionals beschikken zowel over een brede technische kennis, alsook over de kennis van de processen, wensen en behoefte van de opdrachtgevers in deze branche. Bovendien kunnen wij, door jarenlange samenwerking, als een team snel inspelen op specifieke wensen en zijn daardoor snel inzetbaar op projecten.

Op deze site vindt u de diensten die Optimus Advisering u kunt bieden, net als de kennisgebieden en de projecten waarbij onze professionals actief betrokken zijn geweest.

Wilt u weten wat Optimus Advisering voor u kan betekenen, neem dan contact op met Martin Klerks of Ronald van Vliet.

 

 

Contact opnemen